Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Η Μαρία Κορινθίου θυμήθηκε τον παλιό, σέξι εαυτό της

Η Μαρία Κορινθίου θυμήθηκε τον παλιό, σέξι εαυτό της

Στην Ελλάδα η  μητρότητα είναι θανατική ποινή  για κάθε sex symbol. Εκτός και αν έχει τόσο επιδέξια δάχτυλα όσο η Μαρία.
Ένα ολόκληρο καλοκαίρι η  Μαρία Κορινθίου επιμένει να δημοσιεύει στο twitter σέξι φωτό από τις οικογενειακές της διακοπές στην Σκιάθο. Με το στήθος ή τις φίλες της (Σίσσυ Χρηστίδου, Έλλη Κοκκίνου, Δέσποινα Καμπούρη) σε πρώτο πλάνο και την κόρη της ή τον σύζυγό της σε δεύτερο. Και αυτή είναι η καλύτερη κίνηση καριέρας που έχει κάνει εδώ και 4 χρόνια.







Ιδού και μερικές φωτογραφίες που δικαιολογούν τα λεγόμενά μας. Φωτογραφίες που έβγαλε και δημοσίευσε η ίδια...



  Δεν είναι δίκαιο να αποκαλέσουμε ‘πάτο’ την φωτογράφηση που έκανε  τον Αύγουστο του 2008 στο Status ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με την κόρη της Ισμήνη.

Ούτε να αποκαλέσουμε ‘αδιάφορη’ την επαναληπτική φωτογράφηση που έκανε –επίσης στο Status- φέτος, με αφορμή την συμμετοχή της ως θεά Αφροδίτη στην φιλόδοξη 3D ελληνική παραγωγή Αθάνατη πραγματικότητα.

  Πάντως τα δυο αυτά γεγονότα οριοθετούν το χρονικό διάστημα που η Μαρία Κορινθίου σταμάτησε παντελώς να αφορά το αντρικό κοινό.

  Κάτι τα παραπανίσια κιλά λόγω εγκυμοσύνης, κάτι οι συνεντεύξεις στα εβδομαδιαία κουτσομπολίστικα περιοδικά με άξονα την οικογενειακή ευτυχία και σταμάτησε να υπάρχει έστω και ένας γραφικός που να υποστηρίζει ότι όντως η Μαρία είναι η ΄Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι’ ή η ‘διάδοχος της Βάνας Μπάρμπα’.

  Οι δυο χαρακτηρισμοί δηλαδή που την συνοδεύoυν μόνιμα αμέσως μετά το συνταρακτικά σέξι ντεμπούτο της στο Maxim το 2005.

Τότε που η Μαρία ήταν μια άγνωστη ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία (λόγω ληγμένης φοιτητικής βίζας) είχε μόλις επιστρέψει από την Αμερική όπου σπούδαζε υποκριτική . ‘Κατάλαβα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός από τα 18 μου. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγα στην Αμερική να σπουδάσω. Οι γονείς μου δεν ήθελαν να πάω, γι’ αυτό και το καλοκαίρι πριν φύγω έπιασα δουλειά σε ένα κλαμπ στο Λουτράκι για να είμαι ανεξάρτητη οικονομικά.
Πήγα στη Βοστόνη και αργότερα στη Νέα Υόρκη. Αρχικά ήθελα να ασχοληθώ με την παρουσίαση και τη δημοσιογραφία (σπούδασα TV broadcasting στο Κοινοτικό Κολέγιο της Μασαχουσέτης), αλλά αργότερα ένιωσα ότι αυτό δεν με ολοκλήρωνε. Έτσι, γράφτηκα σε μια σχολή υποκριτικής. Συνολικά, έμεινα πέντε χρόνια στην Αμερική’.

  Εκεί όπου, όπως μου είχε διηγηθεί κάποτε, περπατούσε στους  δρόμους του Λος Άντζελες και  την περνούσαν για Λατινοαμερικανίδα. Ενώ βρέθηκε μέχρι να της προτείνουν να κάνει πορνό.

‘Το πορνό ήταν κάτι που δεν  με ενδιέφερε καθόλου. Τον τελευταίο  χρόνο που ήμουν στην Αμερική  είχα στείλει πολλά βιογραφικά. Προφανώς, κάποια πήγαν σε λάθος χέρια, κι έτσι μου έγιναν λάθος προτάσεις’
  Και φαντάσου ότι δεν είχαν  καν δει την λεσβιακή της σκηνή  με την –μετέπειτα καλόγρια-Ναταλία  Λιονάκη στο άκρως καλοκαιρινό  ερωτικό θρίλερ Deep End.

  Η ουσία είναι ότι η -32χρονη πλέον-Μαρία επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Και άρχισε να γίνεται γρήγορα γνωστή μέσα από ρόλους στα Κρυφά Μονοπάτια, το Singles 2 και τον Γητευτή. Ενώ μέχρι που βρέθηκε να αντικαθιστά για κάποιες μέρες την Ελεονόρα Μελέτη στον Πρωινό Καφέ.
Μια ολοένα και διογκούμενη  φήμη που ‘τσιμέντωσε’ με κάθε άλλο παρά αδιάφορες γυμνές φωτογραφήσεις σε Maxim, Max και Playboy.

 

‘Δεν κάνω τίποτα γιατί  πρέπει να το κάνω. Κάνω αισθησιακές  φωτογραφήσεις γιατί έτσι θέλω. Γιατί  είναι ένας τρόπος έκφρασης για μένα’
Ουσιαστικά η Κορινθίου ήταν η πρώτη ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια (από την εποχή δηλαδή της Βάνας Μπάρμπας ή της Δήμητρας Ματσούκα πριν το γυρίσει στην τέχνη) που είχε τόσο καλή σχέση με το –γυμνό- σώμα της. Ενώ ταυτόχρονα είχε δυναμική να εξελιχθεί σε πρωταγωνίστρια.
Επιπλέον, λόγω χαρακτήρα (ταυτόχρονα ευθύς και διπλωματική) δεν κουβαλούσε πάνω της ίχνος μικροαστισμού  και σεμνοτυφίας.
Κάτι που, προσωπικά, εξακολουθώ να θεωρώ το πιο σέξι πράγμα πάνω της.

‘’Δέχτηκα ανήθικη  πρόταση με αντάλλαγμα μια δουλειά  στο χώρο μου. Προφανώς  ο συγκεκριμένος  κύριος δεν πίστευε ότι θα μπορούσα να πάρω κάπως αλλιώς την δουλειά. Του απάντησα πολύ ήρεμα και διπλωματικά  ‘ευχαριστώ πολύ, δεν θα πάρω’
  Κάποια στιγμή, ήρθε η  μητρότητα στην ζωή της. Και η  σημαία του sex symbol –που είχε κάνει (ακόμη και αν δεν το παραδέχεται) παντιέρα της- βρέθηκε να είναι μεσίστια.
Η Μαρία βούτηξε με ορμή στην νέα φάση της ζωής της, ξεχνώντας πως το αντρικό κοινό (ακόμη και αν -και πάλι- δεν θέλει να το παραδεχτεί) είναι το πιο ισχυρό όπλο στην φαρέτρα της.

‘Ηθοποιός δεν σημαίνει εξωτερική εμφάνιση, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό ένας ηθοποιός να έχει και την εμφάνιση. Καθένας με τα όπλα του’
  Ευτυχώς αυτό το καλοκαίρι, η Κορινθίου αποφάσισε να βάλει  τις μηχανές του σέξι να ξεσκουριάσουν και να δουλέψουν στο φουλ.
Με θετικά αποτελέσματα, όπως την συγκεκριμένη αναφορά που  της κάνουμε τώρα.
Όσο για το επιμύθιο, ας δανειστούμε  –όπως έκανε εκείνη στο facebook- ένα quote της Monroe που της ταιριάζει γάντι
’Είμαι εγωίστρια, ανυπόμονη  και λίγο ανασφαλής. Κάνω λάθη, είμαι  εκτός ελέγχου και μερικές  φορές είναι δύσκολο να με κουμαντάρεις. Αλλά αν δεν μπορείς να με χειριστείς στα χειρότερά μου, τότε σίγουρα  δεν αξίζει να με απολαμβάνεις στα  καλύτερά μου’.

 Θωμάς Σγουρός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...