Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Γλουτομοντέλες: Εκεί που οι σταρ του Χόλιγουντ κολώνουν

Θυμάσαι την αφίσα του Pretty Woman; Μόνο το πρόσωπο άνηκε στην Julia Roberts. Σου έκανε κάτι ο κώλος της Keira Knightley στο Domino, της Natalie Portman στο Your Highness ή της Mila Kunis στο Friends with Benefits; Και εμένα. Μόνο που δεν ήταν δικοί τους. Δες ποιές τις ντούμπλαραν.

 
Δεν έχουν όλες οι celebrity τα "διπλό πίσω διαφορικό" προσόντα της J-Lo ή της Kim Kardashian. Ή, ακόμη και αν τα διαθέτουν, αγχώνονται να τα δείξουν στην μεγάλη οθόνη. Βλέπεις το στήθος, είναι εύκολο πράγμα. Δεν έχεις, πας σε ένα καλό πλαστικό, προσθέτεις μερικές εκατοντάδες κυβικά εκατοστά (αυτή είναι η μονάδα μέτρησης), το βγάζεις έξω και -αν παίξεις τα χαρτιά σου σωστά- κερδίζεις και ένα Όσκαρ. Όπως δηλαδή έκανε η Halle Berry.

Ο ποπός όμως είναι εντελώς διαφορετικό ζήτημα. Πρέπει να χύσεις κουβάδες ιδρώτα στο γυμναστήριο για να τον φτάσεις σε ικανοποιητικό επίπεδο, τύπου Kate Beckinsale. Ενίοτε να του τραβήξεις και μερικά εμφυτεύματα για να γίνει πιο βραζιλιανο-τουρλωτός, όπως έχουν κάνει τουλάχιστον 5 ελληνίδες μοντέλες που βλέπεις και χαλβαδιάζεις (όχι, δεν είναι αναμεσά τους η Στικούδη. Ο δικός της είναι αποτέλεσμα γονιδίων και σκληρής δουλειάς).

Οπότε, τι μένει, όταν το σενάριο απαιτεί πίσω όψη; Να προσλάβεις κάποια να σε ντουμπλάρει. Όπως έκανε πιο πρόσφατα η Mila Kunis για τις σκηνές της στο Friends with Benefits. Τουλάχιστον εκείνη βγήκε και το είπε (ενώ –επιπλέον- διάλεξε μόνη της, μετά από ζωντανή audition.Και όχι από κάρτες, όπως συνηθίζεται). Συνήθως, οι σταρ αποφεύγουν να μιλήσουν για κάτι τόσο προσωπικό. Και τα μοντέλα που πληρώνονται (περίπου $500 την ημέρα,που διπλασιάζεται όταν μιλάμε για γυμνές σκηνές) μένουν στην αφάνεια, παντρεύονται κανένα παραγωγό ή κάνουν soft porn τύπου Εμμανουέλλα.

Οι παρακάτω όμως ξέφυγαν από τον κανόνα. Και έγιναν και οι ίδιες σταρ. ‘Εστω, στο είδος τους.

Catherine Bell



H μοναδική γλουτομοντέλα που κατάφερε να σπάσει το κατεστημένο και να κάνει καριέρα ως κανονική ηθοποιός. Ξεκινώντας ως body double για την Isabella Rossellini και την Meryl Streep στο Death Becomes, μετέπειτα βρέθηκε να πρωταγωνιστεί σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές όπως το JAG και το Army Wives.

Julie Strain



Θυμάστε την φοβερή σεξ σκηνή ανάμεσα στην Geena Davis και τον Brad Pitt στο Thelma & Louis; Οι κοιλιακοί του Brad είναι όντως δικοί του. Όλα τα υπόλοιπα που βλέπετε, ανήκουν στην 180 εκατοστών Julie, γέννημα θρέμμα Καλιφόρνιας και με ένα τίτλο στο τσεπάκι.
Alisa Hensley



Η καλύτερη φίλη των Charlize Theron, Cameron Diaz και Nicole Kidman που δεν βγαίνουν από το trailer τους στα γυρίσματα, αν δεν έχουν εξασφαλίσει ότι εκείνη –και ο κώλος της- δεν θα είναι παρόν για να τις βγάλει από την δύσκολη θέση να δείξουν τον δικό τους. Έχει ψηφιστεί ως μια από τις 20 πιο fit γυναίκες όλων των εποχών από το περιοδικό Muscle & Fitness και ήταν η body double του Terminator 3.

Shelley Michelle



Ο Σουμάχερ (ηλικιακά και από άποψη φήμης) των body doubles, η οποία έχει δανείσει το κορμί της στην Julia Roberts για το Pretty Woman. Μάλιστα οι παραγωγοί ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με την πάρτη της που την χρησιμοποίησαν ολόκληρη στην αφίσα, προσθέτοντας μόνο το κεφάλι της Julia. Ναι, κρίμα ο –πρόσκαιρος- πόθος που είχαμε νοιώσει για την Roberts. Από τότε έχει ντουμπλάρει πάνω από 85 σταρ, συμπεριλαμβανομένου των Kim Basinger, Sandra Bullock και Madonna. Ενώ, στα ντουζένια της, είχε ασφαλίσει τα μακριά πόδια της έναντι $1.000.000.

Anita Hart

Το γεγονός ότι έχει ντουμπλάρει τον κώλο της Cindy Crawford σε ταινία, καθώς επίσης και αυτόν της Liz Hurley (στο Austin Powers) σου λέει ότι χρειάζεται να ξέρεις για τα προσόντα της. Και, προφανώς, για την ηλικία της (πάνω από 40φεύγα). Από τις πλέον διάσημες και ακριβοπληρωμένες στο χώρο.

Kate Clarke

Από τα καλύτερα κορμιά στο Hollywood. Πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού τα πιο γνωστά της ντουμπλαρίσματα είναι αυτά της Angelina Jolie στο Mr & Mrs Smith και της Kate Beckinsale στο Vacancy. Επίσης είναι καταξιωμένη ζωγράφος, σεναριογράφος και ποιήτρια.

Renee Sloan

Ήταν η body double της Pamela Anderson στο Baywatch. Και ένα από τα πιο αγαπημένα –σύμφωνα με τον ίδιο- λαγουδάκια του Hugh Hefner. Τι άλλο χρειάζεται πραγματικά να ακούσεις για την εκτιμήσεις;

Roberta Lorincz

Η Keira Knightley δεν δείχνει κώλο. Κάτι που γνωρίζουν καλά οι παραγωγοί, οι οποίο έχουν πάντα μια ass double καβάντζα για να κάνουν την δουλειά τους. Όπως συνέβη στο Pride and Prejudice. Όπως συνέβη και στο Domino, με την Keira να διαλέγει προσωπικά την Ρουμάνα Roberta, που βγάζει το μεροκαματό της ως στριπτιτζού στο Las Vegas. Έτσι, και εγώ δεν έχω πρόβλημα να κάνω γυμνές σκηνής.

Taryn Dakha Malco

Πανέμορφη, αλλά πουριτανή και αχώνευτη, η Jessica Alba δεν θα μπορούσε παρά να ανήκει στο club των . Αυτό που κάνει ιδιαίτερη την περιπτωσή της, είναι ότι έχει μια σταθερή ass double. Που την παίρνει μαζί της όποτε έχει γύρισμα. Εξού και η Taryn έχει φιγουράρει τόσο στην σκηνή του ντους στο Love Guru, όσο και στο Fantastic Four και το Good Luck Chuck.

Vanessa Motta

Στα 17 της, η Jessica Biel έκανε την πρώτη και τελευταία της γυμνή φωτογράφηση. Ο κόσμος την έκραξε (γιατί έπαιζε τότε σε οικογενειακή σειρά) και εκείνη έπαθε τέτοιο κόμπλεξ που, μέχρι το 2009 όταν γύρισε –και τα έδειξε όλα στο- Powder Blue, δεν έδειχνε ούτε αστράγαλο χωρίς body double. Όσον αφορά το London, και την γυμνή σκηνή που περιείχε, την ανάγκη της ήρθε να καλύψει η Λατινοαμερικάνα stuntwoman Vanessa.

Whitney Axley

Όλοι επιβράβευσαν την μαγκιά της Gwyneth Palthrow να φορέσει ένα fat suit για να μπορέσει να υποδηθεί τον χοντρό χαρακτήρα της στο Shallow Hal. Κανείς όμως δεν σχολίασε το γεγονός ότι, σε μια σκηνή στριπτιζ στην κρεβατοκάμερα, όπου ο πρωταγωνιστής την έβλεπε ως αδύνατη, επέμενε να προσλάβει μοντέλο για να την ντουμπλάρει. Όπως έχει κάνει και παλιότερα, για ένα διαφημιστικό για το El Corte Ingles.

Zoe Bell

Ο Tarantino ήταν ο πρώτος που μας έδειξε την υποκριτική της ικανότητα, καθώς την έχρισε πρωταγωνίστρια στο Death Proof. Ίσως να της το χρωστούσε επειδή της έκανε δύσκολη την ζωή στο Kill Bill, όπου η Νεοζηλανδή ντούμπλαρε την Uma Thurman. Extra bonus. Ήταν επίσης η body double της πριγκίπισας Ζήνα.

Caroline Davis

Αν έχεις κώλο, ξεπερνάς την κρίση. Όπως συνέβη με την Ιρλανδή φοιτήτρια σκηνοθεσίας Caroline Davis που πληρώθηκε $500 για να ντουμπλάρει την Natalie Portman σε μια σκηνή της κωμωδίας 'Your Highness', στα πλαίσια της οποίας έπρεπε να βουτήξει σε μια παγωμένη λίμνη. Τα πράγματα της πήγαν καλά, που σκέφτεται να το γυρίσει σε καριέρα.

Extra Bonus: Ποιά ντούμπλαρε τη Megan Fox;

Κανένα σημείο του κορμιού της Megan Fοχ δεν φάινεται να χρειάζεται ντουμπλάρισμα. Σωστά; Σχεδόν. Όλα πάνω της είναι σοφά τοποθετημένα, εκτός από τα δαχτυλά της, τα οποία και η ίδια θεωρεί χοντρά και άσχημα. Μαζί της συμφώνησαν οι υπεύθυνοι της Motorola, οι οποίοι προσέλαβαν την Pamela Moses για το κοντινό στα χέρια της Megan που ήταν απαιραίτητο για το διαφημιστικό της που προβλήθηκε στο τελευταίο Super Bowl.

men24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...