Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τρέχουν να μάθουν τι σημαίνει “ελεγχόμενη χρεοκοπία” χωρίς έξοδο από το ευρώ



Τρέχουν και δεν φτάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες μεγαλοδημοσιογράφοι υποστηριχτές των μέτρων, να μάθουν τι σημαίνει η «ελεγχόμενη χρεοκοπία» για να την «πλασάρουν» πιο όμορφα στον κόσμο.
Φυσικά, αυτό θα συνδυαστεί με το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν θα βγει από το ευρώ, αφού το σχέδιο που προωθείται πλέον, είναι στάση πληρωμών στο εσωτερικό της χώρας, αλλά άρτια εξυπηρέτηση των εξωτερικών μας υποχρεώσεων!
Σε αυτή την περίπτωση, η Ελλάδα θα πρέπει να βρει χρήματα στο εσωτερικό της (προμήθειες δημοσίου, δαπάνες, μισθούς, συντάξεις κτλ).

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο μας ζητούν εδώ και τώρα απολύσεις. Όπως φαίνεται ο καιρός έφτασε, για να μας πουν ότι δεν πάει άλλο, πρέπει να μειώσουμε το κράτος για να έχουμε λιγότερα έξοδα.
Ταυτόχρονα, εξυπηρετώντας το εξωτερικό μας χρέος, η Ευρώπη κλονίζεται λιγότερο, οι τράπεζες δεν καταρρέουν και η Ελλάδα παραμένει ο φτωχός συγγενείς το ευρώ. 
Αυτή η εξέλιξη έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις Μέρκελ ότι δεν είναι ταμπού η ελληνική χρεοκοπία, λέγοντας ότι πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία η μη «ελεγχόμενη χρεοκοπία» της Ελλάδος.
troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...