Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Γιατί η Όλγα Φαρμάκη δεν ήταν ποτέ αυτό που φαίνεται


Η Όλγα Φαρμάκη φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του ρουμανικού Playboy και μετά από αυτήν τη διεθνή στιγμή της, είναι καλή ευκαιρία να υπογραμμίσουμε ότι είναι μια κοπέλα, όπως όλες. Απλώς πιο όμορφη. (pics)
Στη σύγχρονη ελληνική βιομηχανία των (φωτό)μοντέλων, αυτή που περνάει δύσκολες μέρες και πετσοκόβει στις πωλήσεις των αντρικών περιοδικών, υπήρξε ένα αδιαμφισβήτητο versus: Σάσα Μπάστα ή Όλγα Φαρμάκη; Όταν και οι δύο μεσουρανούσαν κρεμασμένες στα περίπτερα η μάχη ήταν κάτι σαν “iPhone ή Android”, “Fanta ή Lux”, “Μαραντόνα ή Μέσι”;

Η αντρική απάντηση ήταν πάντα «και τις δύο δεν  γίνεται», αλλά το γυναικείο μάτι (η  γυναικεία προσπάθεια για αντικειμενική  κρίση) έγερνε συνήθως προς την Όλγα Φαρμάκη. Και υπάρχει εξήγηση για αυτό, που δεν είναι το extreme που έβγαζε πάντα προς τα έξω η Μπάστα, αλλά το πιο eco-friendly που σου έδινε την εντύπωση ότι έχει η Όλγα.

Είναι γεγονός πως  η Όλγα Φαρμάκη δεν ήταν ποτέ αυτό που φαίνεται στις δεκάδες γυμνές ή σέξι φωτογραφήσεις που οι περισσότεροι άντρες έχουν κρατήσει στο σκληρό δίσκο τους. Ίσως, είναι η μοναδική εκεί έξω που αυτές τα shootings τα βλέπει ως δουλειά και όχι ως ξέσπασμα του εγώ της. Από το 2005 και μετά, όταν εμφανίστηκε από το Αγρίνιο, με σκοπό να μπει στα Playmates μέχρι σήμερα που την είδαμε στο εξώφυλλο του ρουμάνικου Playboy, λίγα είναι αυτά που έχουν αλλάξει πάνω της. Σόρι, μέσα της.

Το Comoara (θησαυρός) που εμπνεύστηκε ο διευθυντής του περιοδικού, είναι βασικά αρκετά εύστοχο, καθώς η Όλγα είναι κάτι σαν «θησαυρός» στο χώρο του μόντελινγκ, κάτι που μπορούν να στο επιβεβαιώσουν στυλίστες, κομμωτές, σχεδιαστές και δημοσιογράφοι που έχουν βρεθεί σε δουλειά μαζί της, δίχως να πρέπει να αντιμετωπίσουν υπέρμετρα τουπέ, σνομπ ύφος ή εξωφρενικές απαιτήσεις (η Όλγα δεν έχει πει  ποτέ σε φωτογράφο «πρόσεχε καλά, μην και δεν με βγάλεις όμορφη»).

Αν τη συναντήσεις (σε κανένα από τα clubs Αθήνας και περιφέρειας που παίζει μουσική ως dj τελευταία), αλλά κυρίως εκτός δουλειάς, θα δεις ότι δεν έχει καμία σχέση με την topless Όλγα που βλέπεις δεξιά κι αριστερά, στο Nitro, στο Playboy ή το πάλαι ποτέ Max. Ακόμη και στις στυλιστικές επιλογές της, δεν παίζει «βρώμικα», αλλά είναι πιθανότερο να την πετύχεις με τζιν, t-shirt και δόσεις ευγένειας, φιλικότητας και άνεσης λες και σε ξέρει καιρό.

Για να το κλείσουμε (προς το παρόν) η Όλγα Φαρμάκη κατάφερε τα τελευταία έξι χρόνια να κρατήσει όρθια την αξιοπρέπεια του ανδρικού έντυπου Τύπου, να μην προκαλέσει τη γυναικεία αντιπάθεια και κυρίως να ξεπεράσει τον εαυτό της, δείχνοντας η πιο σέξι γυναίκα στις σελίδες, αλλά να είναι πιθανόν το καλύτερο κορίτσι των ελληνικών περιοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...